pn.-pt. 8-20, sb. 10-17
Filtry:
Wyczyść filtryPowierzchnia użytkowa
Suma powierzchni pomieszczeń mierzona po wewnętrznym obrysie ścian. Na jej wielkość ma wpływ wysokość pomieszczenia i jest liczona:– w 100% – przy wysokości w świetle powyżej 2,2 m,
– w 50% – przy wysokości między 1,4 m a 2,2 m,
– pomija się – przy wysokości poniżej 1,4 m.
Do powierzchni użytkowej domu nie dolicza się powierzchni niektórych pomieszczeń, np. piwnicy, garażu, kotłowni, strychu
od:
m2
do:
m2
Powierzchnia zabudowy
Powierzchnia mierzona po obrysie zewnętrznych krawędzi wykończonego budynku z uwzględnieniem powierzchni nadwieszonych (np. wykusz). Nie dolicza się do niej elementów drugorzędnych (np. schodów zewnętrznych, daszków, ramp) oraz elementów niewystających ponad powierzchnię terenu.od:
m2
do:
m2
Kondygnacje
Garaż / Wiata garażowa
Suma miejsc postojowych (garaż + wiata garażowa)Suma miejsc postojowych
Brak
1
2
2+
Dach
Kąt dachu
od:
°
do:
°
Pomieszczenia
Pokoje (z salonem) Liczba wszystkich pokoi
1-2
3
4
5
6
6+
Więcej +2
Łazienki i wc Suma łazienek i wc
1
2
3
3+
Kuchnia
Dodatkowe pomieszczenia
Technologia
Ściany
Bryła / typ domu
Więcej +3
Wymiary Twojej działki
Wymiary działki (szerokość x głębokość), na której możliwe jest wybudowanie domu. Wynikają one z wymiarów budynku powiększonych o wymagane przepisami odległości poszczególnych elementów budynku od granic działki. Rzeczywistą odległość od drogi należy sprawdzić i dostosować do wymogów zawartych w MPZA lub WZ
Szerokość (SZ)
m
Głębokość (G)
m
Wymiary budynku
Szerokość od
m
Szerokość do
m
Głębokość od
m
Głębokość do
m
Wysokość budynku
Wysokość mierzona od poziomu terenu przy wejściu do budynku do najwyższego punktu dachu – kalenicyod:
m
do:
m
Sezonowość
Wyczyść filtry
Liczba projektów: 0
Domy weselne, sale bankietowe, zajazdy
W Kolekcji domów weselno-bankietowych i zajazdów znajdziecie Państwo projekty obiektów przeznaczonych do świadczenia usług gastronomicznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Są to domy bankietowe – w których nie przewidziano pełnego zaplecza kuchennego, a świadczenie usług gastronomicznych odbywa się poprzez korzystanie z zewnętrznego cateringu. Są to zazwyczaj niewielkie obiekty, o powierzchni od 150 mkw. do 350 mkw. – w tym także świetlice, które w ramach lokalnej adaptacji można przystosować do pełnienia funkcji budynku bankietowego. W ofercie znajdują się także domy weselno-bankietowe, w których zaprojektowano pełne zaplecze gastronomiczne, jak również takie, w których przewidziano dodatkowo pokoje dla gości.
Domy weselne cieszą się sporym zainteresowaniem Klientów, gdyż zapotrzebowanie na świadczenie tego typu usług z roku na rok wzrasta. Należy jednak liczyć się z pokaźnymi kosztami budowy takiego obiektu gastronomicznego, gdyż są to budynki duże, o powierzchni od 400 mkw. do 1300 mkw. W mniejszych, parterowych domach weselno-bankietowych przewidziano tylko salę oraz zaplecze gastronomiczne, świadomie rezygnując z pokoi gościnnych, które znacznie podwyższyłyby koszty budowy. W większych budynkach weselnych, w których zaplanowano noclegi dla gości, pokoje zaprojektowano albo na poddaszu, albo w bocznej, odizolowanej części budynku.
Naszą ofertę zajazdów stanowią obiekty gastronomiczne z salą konsumpcyjną i pokojami gościnnymi.
By dzielić się naszym doświadczeniem, jesteśmy do Waszej dyspozycji.
Czekamy na telefony: 22 59 05 580, maile: [email protected], rozmowy na czacie lub na bezpośrednie spotkania w naszym biurze w Warszawie